Splitsko kazalište "Licem u lice" gostovalo u Iloku

predstavaPovodom blagdana Božića, kazalište „Licem u lice“ iz Splita, jučer je u Slovačkom domu odigralo prigodnu božićnu  predstavu  „Božić s tatom“,  za djecu koja pohađaju vrtić te osnovnoškolce do 4. razreda.  Predstava je održana u sklopu humanitarne akcije Splitsko-dalmatinske županije kao Božićni poklon djeci  Vukovarsko-srijemske županije.  „Predstava se bazira na priči o ocu koji radi izvan zemlje te nakon puno vremena dolazi kući za Božić, na sreću i veselje cijele obitelji, a najviše njegovih najmlađih“, rekao je o predstavi Filip Glavina ravnatelj kazališta „Licem u lice“. Predstava je jučer odigrana i u Hrvatskom domu u Šarengradu.

D.R.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Priče o nagađanjima Slovenije o "mirnom razlazu" BiH

Veleposlanica Slovenije Zorica Bukinac pozvana je u Ministarstvo vanjskih poslova BiH kako bi objasnila glasine o navodnim "novim geostrateškim planovima za Balkan". Vodstvo Slovenije kaže da je riječ o nesporazumu.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok