Isplata prve rate berbe 2009. najvjerojatnije na proljeće 2010.

podrumi_kooperantiU Starim iločkim podrumima jučer je održan zajednički sastanak Uprave tvrtke Iločki podrumi, Udruge vinogradara i voćara Ilok te iločkih vinogradara, odnosno kooperanata tvrtke Iločki podrumi. Na sastanku je bilo govora o nekoliko tema, a kao najinteresantnija za kooperante iločkih podruma bila je dinamika i način isplate rata za predano grožđe. Predsjednik Uprave Iločkih podruma Mladen Papak na sastanku je izjavio kako se trenutna situacija na tržištu  vina odražava i na dinamiku i način isplate rata grožđa Iločkih podruma prema njihovim kooperantima, no, da se u toj tvrtki nadaju da će s početkom iduće godine, ulaskom u novi sustav trženja vina od 01.01.2010. godine imati barem malo bolju likvidnost i naplatu, nego što je to bilo do sada, a temeljem toga predviđaju da će tada biti i redovitija i urednija isplata rata njihovim kooperantima. Okupljenim vinogradarima i kooperantima Iločkih podruma predsjednik Uprave Mladen Papak najavio je kako će isplata prve rate berbe 2009-te najvjerojatnije krenuti na proljeće 2010. godine.

H.O.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Priče o nagađanjima Slovenije o "mirnom razlazu" BiH

Veleposlanica Slovenije Zorica Bukinac pozvana je u Ministarstvo vanjskih poslova BiH kako bi objasnila glasine o navodnim "novim geostrateškim planovima za Balkan". Vodstvo Slovenije kaže da je riječ o nesporazumu.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok