Božićni koncert KUD-a "Šokica"

Božićni koncert u organizaciji KUD-a „Šokica“ iz Bapske održan je u nedjelju u Bapskoj. KUD „Šokica“ je  između ostalog izvelo bapske narodne plesove , igre te dječje igre, kao i stari narodni običaj pudarenja u obliku igrokaza koji su izveli djeca i mladi članovi KUD-a . Također se održala i revija djevojčica u narodnim nošnjama koje su različitostima svojih nošnji, igara, pjesama i plesova pokazale bogatstvo narodne baštine Slavonije i zapadnog Srijema. Gostujući KUD je bio mađarsko kulturno društvo „Petefi Šandor“ iz Marinaca kao i bratski KUD „Šokica“ iz Slobodnice.

D.R.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Priče o nagađanjima Slovenije o "mirnom razlazu" BiH

Veleposlanica Slovenije Zorica Bukinac pozvana je u Ministarstvo vanjskih poslova BiH kako bi objasnila glasine o navodnim "novim geostrateškim planovima za Balkan". Vodstvo Slovenije kaže da je riječ o nesporazumu.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok