Snijeg neprestano pada, ceste prohodne

snijeg2Komunalno poduzeće „Komunalije“ Ilok duži niz godina obavlja zimsko održavanje nerazvrstanih i lokalnih cesta na području Grada Iloka. U pripremnom periodu „Komunalije“ su u suradnji s Gradom nabavile dovoljne količine soli za posipanje cesta, tako da su „Komunalije“ i ove godine bile spremne za snijeg koji ih nije iznenadio. Od jučer je u pogonu sva raspoloživa mehanizacija, a jednako tako angažirani su i djelatnici tvrtke koji su od jučer na terenu i čiste nogostupe i prometnice od snježnih oborina koje 24 sata ne prestaju padati, rekao je Vilim Čuljak, direktor „Komunalija“. Ceste se na području grada te u samom gradu Iloku održavaju i čiste prema utvrđenim razinama prednosti, a to su frekventnije ulice u gradu te sam centar grada.

snijeg1Iako je snijeg prouzročio poteškoće u prometu, zahvaljujući spremnosti zimske službe gradskog komunalnog poduzeće sve prometnice na području grada od jutros su prohodne.

H.O.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Priče o nagađanjima Slovenije o "mirnom razlazu" BiH

Veleposlanica Slovenije Zorica Bukinac pozvana je u Ministarstvo vanjskih poslova BiH kako bi objasnila glasine o navodnim "novim geostrateškim planovima za Balkan". Vodstvo Slovenije kaže da je riječ o nesporazumu.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok