Studija utjecaja na okoliš zahvata „Infrastruktura luke Ilok i zone gospodarske namjene“

javnaJavna rasprava o studiji utjecaja na okoliš zahvata „Infrastruktura luke Ilok i zone gospodarske namjene“, održana je danas u gradskoj vijećnici Grada Iloka. Na javnom izlaganju bili su predstavnici nositelja zahvata i autor studije. Tijelo nadležno za provedbu postupka je Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva koje je zamolbom za pravnu pomoć povjerilo koordinaciju javne rasprave Vukovarsko-srijemskoj županiji, Upravnom odjelu za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša. Nositelj zahvata i predmet zahtjeva je Grad Ilok koji je zahtjevom zatražio provedbu postupka procjene utjecaja na okoliš za infrastrukturu luke Ilok i zonu gospodarske namjene. Javna rasprava traje od 10. prosinca 2009. do 10. siječnja 2010. godine. Za vrijeme trajanja javne rasprave javnosti je omogućen javni uvid u cjelovitu Studiju i dva Sažetka Studije u gradu Iloku svakog radnog dana od 8-14 sati. Zainteresirana javnost svoja mišljenja, prijedloge i primjedbe Studija može dostaviti u Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša u Vukovaru, koja će se zaključno s danom završetka javne rasprave upisati u knjigu primjedbi izloženu uz Studiju. O ishodu ovog postupka javnost će biti obaviještena objavom rješenja o procjeni utjecaja zahvata na okoliš.

D.R.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Priče o nagađanjima Slovenije o "mirnom razlazu" BiH

Veleposlanica Slovenije Zorica Bukinac pozvana je u Ministarstvo vanjskih poslova BiH kako bi objasnila glasine o navodnim "novim geostrateškim planovima za Balkan". Vodstvo Slovenije kaže da je riječ o nesporazumu.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok