Božićna poruka nadbiskupa Marina Srakića

marinPredsjednik Hrvatske biskupske konferencije i đakovačko-osječki nadbiskup Marin Srakić na božićnom susretu s novinarima u Nadbiskupskom domu u Đakovu predstavio je božićnu pastirsku poruku 'I nastani se među nama' . U poruci između ostalog stoji: Draga braćo i sestre, sa svima vama želim podijeliti istinsku radost u slavlju Gospodinova rođenja. Nadahnjujte se Njegovom ljubavlju, otvarajte se u svakoj prilici njegovoj blizini, ne posustajte djelima ljubavi svjedočiti radost života i utjehu spasenja unatoč poteškoćama. „Ovogodišnji nam Božić nadolazi u „Svećeničkoj godini“. Stoga, dok promatramo novorođenoga Spasitelja svijeta, želimo posebnu pozornost posvetiti liku svećenika u našim zajednicama. Sasvim je jasno da i svećenik ima ljudske poteškoće, borbe i padove što ga zajedno s ostalim članovima Božjega naroda stavlja na put trajnoga obraćenja i poziva na svetost.“ - istaknuo je nadbiskup Marin Srakić.  U svojoj poruci nije želio govoriti o politici i predsjedničkim izborima nego je samo kandidatima zaželio puno uspjeha.
Nadbiskup Srakić svim je ljudima dobre volje na kraju čestitao blagoslovljen i radostan Božić i poželio Božjim blagoslovom ispunjenu novu 2010. godinu.

D.P.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Priče o nagađanjima Slovenije o "mirnom razlazu" BiH

Veleposlanica Slovenije Zorica Bukinac pozvana je u Ministarstvo vanjskih poslova BiH kako bi objasnila glasine o navodnim "novim geostrateškim planovima za Balkan". Vodstvo Slovenije kaže da je riječ o nesporazumu.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok