Priopćenje HSP dr. Ante Starčević

povecanoPovodom zahtjeva Kluba vijećnika SDSS-a upućenog Gradskom vijeću Grada Vukovara u kojemu se zahtjeva od nadležnih gradskih službi da dostavljaju sve pisane materijale i pozive za vijećnike Kluba SDSS-a u navedenom Gradskom vijeću, na srpskom jeziku i ćiriličnom pismu, oglasila se Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčević. Gradski vijećnici Grada Vukovara iz redova HSP dr. Ante Starčević priopćenjem žele skrenuti pozornost onima koji o ovom zahtjevu trebaju odlučivati na moguće dalekosežne posljedice ukoliko se ovom zahtjeva udovolji. Prihvaćanje ovog zahtjeva bio bi vrh ledenog brijega daljnjih zahtjeva kojima bi bili obasuti od izdavanja javnih isprava, tiskanja obrazaca koji se koristi u  službene svrhe, naziva ulica i trgova, geografskih lokaliteta i imena samih mjesta za koje bi se tražilo da se pišu dvojezično i na ćiriličnom pismu. Uvažavajući brojnost i značaj srpske zajednice u gradu Vukovaru i Vukovarsko-srijemskoj županiji vijećnici HSP dr. Ante Starčević ovakav prijedlog neće podržati. Stoga, ovaj zahtjev najoštrije odbacuju i unaprijed osuđuju svaki sličan prijedlog koji bi imao za cilj istovjetne ili slične zaključke.

D.P.

 

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Priče o nagađanjima Slovenije o "mirnom razlazu" BiH

Veleposlanica Slovenije Zorica Bukinac pozvana je u Ministarstvo vanjskih poslova BiH kako bi objasnila glasine o navodnim "novim geostrateškim planovima za Balkan". Vodstvo Slovenije kaže da je riječ o nesporazumu.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok