HSP dr. Ante Starčević podržava predsjedničkog kandidata Milana Bandića

hsp1HSP dr. Ante Starčević prva je politička stranka koja je dala potporu nezavisnom predsjedničkom kandidatu Milanu Bandiću u drugom krugu predsjedničkih izbora. Na jučerašnjoj sjednici HSP-a dr. Ante Starčević podružnice Ilok raspravljalo se o trenutnoj političkoj situaciji, kako na području Iloka i županije Vukovarsko-srijemske, tako i na području cijele Hrvatske, a Glavni tajnik HSP-a dr. Ante Starčević Pero Ćorić izvijestio je da je na sjednici oformljen Izborni stožer za potporu predsjedničkom kandidatu Milanu Bandiću. Za predsjednika Izbornog stožera podružnice Ilok izabran je predsjednik podružnice Mario Karačić, za grad Ilok izabran je Dragan Janiček, za Bapsku Pero Božinović, za Šarengrad Stjepan Ćorić te za Mohovo Zdravko Radić. HSP dr. Ante Starčević pozvao je građane Iloka da iskoriste svoje pravo i obavezu te izađu na izbore u nedjelju 10.01.2010.g. te doprinesu svojim glasom da ne pobjedi kandidat koji zagovara "crvenu hrvatsku" i javno se izjašnjava kao agnostik, nevjernik i protivnik kršćanskog svjetonazora.

H.O.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Priče o nagađanjima Slovenije o "mirnom razlazu" BiH

Veleposlanica Slovenije Zorica Bukinac pozvana je u Ministarstvo vanjskih poslova BiH kako bi objasnila glasine o navodnim "novim geostrateškim planovima za Balkan". Vodstvo Slovenije kaže da je riječ o nesporazumu.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok