Kinološka udruga iz Županje darovala 5 Hrvatskih ovčara Iločanima

hovcarHrvatska kinološka udruga iz Županje danas je donirala žiteljima grada Iloka 5 štenaca pasmine Hrvatski ovčar, starih dva mjeseca. Primopredaji štenaca nazočili su ministar poljoprivrede Petar Čobanković, gradonačelnik Iloka Miroslav Janić, zamjenik gradonačelnika Darko Prskalo i predsjednik gradskog vijeća Vlado Rotim. Pse su dobili Ena Čobanković te četiri stočara na području grada Iloka Ivan Ćorić, Zlatko Zajac, Ivan Turkalj iz Mohova i Alojziije Solaković iz Bapske. Gradonačelnik Janić je tom prigodom izjavio kako je to stara hrvatska pasmina koja je uništena tijekom domovinskog rata na prostorima grada Iloka, te je dodao, kako se obnavlja stočarstvo, da je cilj obnoviti i tu pasminu koju su dobili na poklon stočari koji će dalje kroz uzgoj proširiti tu pasminu na području Iloka.

D.R.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Priče o nagađanjima Slovenije o "mirnom razlazu" BiH

Veleposlanica Slovenije Zorica Bukinac pozvana je u Ministarstvo vanjskih poslova BiH kako bi objasnila glasine o navodnim "novim geostrateškim planovima za Balkan". Vodstvo Slovenije kaže da je riječ o nesporazumu.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok