U Šarengradu se održava "Lidrano 2010."

lidranoU Osnovnoj školi “Dr. Franjo Tuđman“ u Šarengradu danas se održava dramsko – scenski izraz „Lidrano 2010.“ za Vukovarsko- srijemsko područje i to za škole iz Vukovara, Iloka, Lovasa, Šarengrada i Ilače.  Zbog vremenskih neprilika i udaljenosti nisu se odazvale sve škole, ali su došli učenici osnovnih škola iz Vukovara OŠ “Mitnica“, OŠ “Blago Zadro“, OŠ “Dragutin Tadijanović, OŠ “Siniša Glavašević“ i škola domaćin iz Šarengrada OŠ “Dr. Franjo Tuđman“.  „Lidrano 2010.“ je međuopćinsko natjecanje u kojem učenici osnovnih škola nastupaju sa igrokazima, monolozima i recitalima. Škola domaćin je pripremila igrokaz „Peciva“ u kojem djeca plešu, pjevaju i glume, a osim igrokaza učenici će se predstaviti i sa monolozima i recitacijama. Kao znak dobrodošlice učenici šarengradske osnovne škole su pripremili prigodni program. U ovom natjecanju, da bi odabrali učenike koji će nastupiti na županijskom natjecanju u „Lidrano 2010.“ prisutno je povjerenstvo od 5 članova koje će odabrati najbolje, izjavila je ravnateljica Margita Sabljić, te je dodala, kako OŠ “Dr. Franjo Tuđman“ nema prigodan prostor za ovakvu manifestaciju, ali se nada, kako će škola uskoro dobiti dvoranu, jer su ušli u popis škola za izgradnju dvorana, te će se tako u šarengradskoj školi graditi dvodijelna dvorana koju financira EU i Ministarstvo obrane, a kreditira CEB. 

D.R.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Priče o nagađanjima Slovenije o "mirnom razlazu" BiH

Veleposlanica Slovenije Zorica Bukinac pozvana je u Ministarstvo vanjskih poslova BiH kako bi objasnila glasine o navodnim "novim geostrateškim planovima za Balkan". Vodstvo Slovenije kaže da je riječ o nesporazumu.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok