Otvaranje ponuda za Javni natječaj za prodaju državnog poljoprivrednog zemljišta

povU prostorima Grada Iloka u tijeku je javno otvaranje 110 ponuda za javni natječaj za prodaju 330 hektara državnog poljoprivrednog zemljišta na području Grada Iloka. Natječaj je bio raspisan 31. prosinca 2009. i trajao je do 15. siječnja 2010.  godine. Javno otvaranje ponuda za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH na području Grada Iloka bit će u četvrtak 21. siječnja s početkom  u 9 sati u prostorima Grada Iloka, a za zakup 560 hektara državnog poljoprivrednog zemljišta pristiglo je 32 ponude. Nakon toga sastat će se Povjerenstvo za odabir najpovoljnije ponude za prodaju i zakup državnog poljoprivrednog zemljišta koje će odabrati najpovoljnije ponude po visini cijene i prema kriteriju o prioritetima natjecatelja, a odluku o izboru najpovoljnijeg ponuditelja donijet će Gradsko vijeće Grada Iloka uz pribavljenu suglasnost Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja.

H.O.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Priče o nagađanjima Slovenije o "mirnom razlazu" BiH

Veleposlanica Slovenije Zorica Bukinac pozvana je u Ministarstvo vanjskih poslova BiH kako bi objasnila glasine o navodnim "novim geostrateškim planovima za Balkan". Vodstvo Slovenije kaže da je riječ o nesporazumu.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok