HSP dr. Ante Starčević oštro se usprotivila zahtjevima SDSS-a

grb_hsp_dr_ante_stareviHrvatska stranka prava dr. Ante Starčević u prosincu prošle godine oštro se usprotivila zahtjevima kluba vijećnika SDSS-a u Gradskom vijeću Vukovara da im se materijali i pozivi za sjednice dostavljaju na srpskom jeziku i ćiriličnom pismu, no predstavnici SDSS-a na čelu s dogradonačelnikom Dejanom Drakulićem i dalje inzistiraju na svojim zahtjevima. HSP dr. Ante Starčević  smatra da bi to bio samo „vrh ledenog brijega“ daljnjim zahtjevima SDSS-ovaca. Naime, u Drakulićevoj izjavi objavljenoj u  tisku traži se ne samo da im se materijali u Gradskom vijeću dostavljaju na srpskom jeziku i ćiriličnom pismu, već i uvođenje dvojezičnih natpisa ulica na području Vukovara.

„Smatramo da ratne rane u Vukovaru, u kojem se još uvijek nekoliko stotina ljudi vodi nestalima, u kojem majke oplakuju svoje sinove, još uvijek nisu zacijelile. Ovakvim zahtjevima i izjavama lokalnih čelnika SDSS-a u potpunosti se obezvrjeđuju žrtve poginulih hrvatskih vitezova u obrani Vukovara i cijele nam Domovine Hrvatske. I na žalost ovim zahtjevima se sigurno ne doprinosi poboljšanju suživota u gradu Vukovaru, već pogoršanju istog. Predstavnici SDSS-a trebali bi pokazati više senzibilnosti prema svim obiteljima poginulih i nestalih hrvatskih branitelja, te odustati od svojih zahtjeva. S toga se i dalje žestoko protivimo ovim zahtjevima i očekujemo potporu i ostalih relevantnih čimbenika u gradu,“ stoji u priopćenju vukovarskog HSP-a dr. Ante Starčević.

D.P.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Priče o nagađanjima Slovenije o "mirnom razlazu" BiH

Veleposlanica Slovenije Zorica Bukinac pozvana je u Ministarstvo vanjskih poslova BiH kako bi objasnila glasine o navodnim "novim geostrateškim planovima za Balkan". Vodstvo Slovenije kaže da je riječ o nesporazumu.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok