U Gradskoj knjižnici sinoć je predstavljena knjiga "Vinogradarstvo"

U Gradskoj knjižnici sinoć je predstavljena knjiga Knjiga „Vinogradarstvo“ autora Nikole Miroševića i Jasminke Karlogan Kontić predstavljena je jučer u prostorijama Gradske knjižnice i čitaonice, a prezentacija je održana u organizaciji Iločkih podruma d.d. i iločke Gradske knjižnice. O knjizi su govorili dr. Ferdo Bašić iz Zavoda za opću proizvodnju bilja Agronomskog fakulteta u Zagrebu, zatim Petar Cindrić, umirovljeni profesor Poljoprivrednog fakulteta iz Novog Sada, te sam autor Nikola Mirošević, inače profesor zagrebačkoga Agronomskog fakulteta. Ovo znanstveno djelo namijenjeno je kako studentima, tako i svim zaljubljenicima u vino i vinovu lozu. Knjiga je prezentacija svih aspekata uzgoja vinove loze, od izbora sorata i opisa sorata te je tako u knjizi opisano 20 stolnih i isto toliko vinskih sorata, tako da se može reći da su u novoj knjizi prof. Miroševića i njegove kolegice Karlogan Kontić opisani svi postupci u uzgoju, od razmnožavanja loze, obrade, pa do izbora armature kao i sve druge popratne radnje koje prate uzgoj loze.
H.O.   

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Zeleni superministar Robert Habeck

Nova koalicija SPD-a, Zelenih i FDP-a sebe naziva klimatskom vladom. U njenom središtu je: ministar klime i gospodarstva Robert Habeck iz Zelenih. Očekivanja su ogromna.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok