Nema odgode početka nastave

Ministarstvo znanosti obrazovanja i športa donijelo je odluku o tome kako zbog problema sa plinom ipak neće biti odgode početka nastave.

„Drugo polugodište tekuće školske godine započet će u ponedjeljak, 12.siječnja, te neće biti odgađanja početka nastave“, navodi se u priopćenju Ministarstva.

Naime, od ukupno 1.274 školske ustanove u RH, grijanje na plin koristi njih 366, odnosno 29 posto. Prema podacima koje je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa zaprimilo od Uprave za energetiku Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, ušteda u potrošnji plina koja bi se ostvarila odgađanjem početka nastave nije od značaja za stabilnost plinskog sustava. U odnosu na ukupnu potrošnju plina u RH, ta ušteda iznosila bi tek 0,3 posto, stoji u priopćenju Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.

H.O.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Njemačka: opet izmjena Zakona o zaštiti od zaraznih bolesti

Iako nije prošlo ni mjesec dana otkad je donesen novi Zakon o zaštiti od zaraznih bolesti, ponovo se radi na njegovim izmjenama. Što sadrže te izmjene koje bi trebale stupiti...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok