Na MCGP Ilok Oduzeta 121 kutija cigareta

 

policijaNa Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Ilok, pri ulazu u RH, djelatnici carine u suradnji s policijom, jučer su kontrolirali osobni automobil, talijanskih reg. oznaka, kojim je upravljao državljanin Srbije (1956.).

 

 Pregledom vozila pronašli su 121 kutiju raznih vrsta cigareta, koje je navedena osoba na skriven način pokušala unijeti u RH. Cigarete su oduzete, navedeni uhićen, te je provedena krim. obrada, slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

 Jučer su u našoj županiji zabilježene  četiri prometne nesreće, od čega dvije sa ozlijeđenim osobama u Vinkovcima i na autocesti, te dvije sa materijalnom štetom u Iloku i Petrovcima. Ukupno su ozlijeđene tri osobe, jedna je zadobila teške a dvije lake tjelesne ozlijede.

 Na području PU Vukovarsko-srijemske, jučer su evidentirana dva slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, od kojih se jedan dogodio u Iloku, te jedan u Negoslavcima. Protiv tri osobe podneseni su zahtjevi za pokretanje prekršajnog postupka.

H.O.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Njemačka: opet izmjena Zakona o zaštiti od zaraznih bolesti

Iako nije prošlo ni mjesec dana otkad je donesen novi Zakon o zaštiti od zaraznih bolesti, ponovo se radi na njegovim izmjenama. Što sadrže te izmjene koje bi trebale stupiti...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok