Miša Pap pobjednik šahovskog turnira "Open Bošnjaci"

U Bošnjacima je 3. siječnja započeo 14. Međunarodni  šahovski turnir „Open Bošnjaci“, koji je trajao do 9. siječnja. Na ovogodišnjem turniru nastupilo je 118 šahistica i šahista iz Hrvatske, BiH, Srbije, Slovenije i jedan šahista iz Amerike, među njima je četiri Velemajstora, sedam Međunarodnih majstora, dvije Međunarodne majstorice, te jedanaest Fide majstora. Turnir se u igrao po Švicarskom sustavu u devet kola FIDE varijanta i zajednički je turnir igračica i igrača. Organizator je priredio bogati nagradni fond u iznosu od 48.150 kuna,  u sedam kategorija nagrađeno je 36 osvajača pojedinih nagrada, a dodjeljeno je i šest specijalnih nagrada turnira. Pokrovitelj  turnira je Općina Bošnjaci, a sponzori Šahovski savez Vukovarsko-srijemske županije i drugi. Prvo mjesto turnira kao i prvu nagradu u iznosu od 7.500,00 kn osvojio je član Šahovskog kluba „Ilok“ Miša Pap, koji je pobjedio i na prošlogodišnjem turniru.

 

D.M.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Varšava - skup populista bez zajedničkog nazivnika

U Varšavi su europski desni populisti razgovarali o boljoj suradnji. No stručnjaci su prilično skeptični po pitanju dugoročnog saveza. Marin Le Pen staje na stranu Poljske u pravnom sporu s...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok