Na području grada u dva dana utrošeno 8 tona soli

ledTvrtka Komunalije d.o.o, kao i proteklih godina tijekom zimskog razdoblja vrši čišćenje i održavanje nerazvrstanih cesta na području Grada Iloka i prigradskih naselja. Ove godine pripreme za zimsku službu su krenule u studenom prošle godine, tijekom koje nije bilo značajnijih oborina, no zbog niskih temperatura i oborina, koje se smrzavaju na tlu tijekom posljednjih nekoliko dana dolazi do poteškoća u prometu i kretanju pješaka. Komunalije su angažirale svu raspoloživu tehniku i zaposlenike, uključujući i zaposlenike koji inače rade na drugim djelatnostima unutar tvrtke, pa je tako u posljednja dva dana utrošeno oko 8 tona soli na održavanje cesta, nogostupa i stepeništa u najprometnijim ulicama u gradu. Direktor Komunalija d.o.o Vilim Čuljak istaknuo je da su pojačanim aktivnostima izbjegnute veće poteškoće u kretanju gradom te eventualne prometne nezgode i ozljede građana. Iz iločke zdravstvene ambulante je potvrđeno da u posljednjih nekoliko dana nije evidentirana niti jedna ozljeda uzrokovana zaleđenim nogostupima. Čuljak je podsjetio građane i pravne subjekte da su po odluci o komunalnom redu dužni održavati nogostupe ispred svojih kuća i objekata te da zbog nepridržavanja odredbi mogu dobiti kazne koje se kreću od 1000 do 10 000 kuna. Također je podsjetio građane da osobna, gospodarska vozila i poljoprivredna oruđa ne ostavljaju na cestama i nogostupima, jer time onemogućuju normalno zimsko održavanje.

S.B., D.M.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Komentar: Angela Merkel odlazi, ali njezin politički stil ostaje

Kad savezna kancelarka nepovratno napušta političku pozornicu mnogi u inozemstvu se pitaju, hoće li Njemačka ostati predvidiva. Takve brige nisu utemeljene, smatra Rosalia Romaniec.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok