Predstavom "Vuk i kozlići" otvoreno 17. vukovarsko lutkarsko proljeće

vukPredstavom "Vuk i kozlići" Lutkarskoga kazališta Mostar danas je otvoreno 17. vukovarsko lutkarsko proljeće u Hrvatskom domu u Vukovaru. Tradicionalni godišnji susret hrvatskih kazališta lutaka, 17. vukovarsko lutkarsko proljeće, održava se od 26. do 31. ožujka u gradovima i mjestima Vukovarsko-srijemske županije, a manifestacija se održava u organizaciji koncertno-kazališne agencije Asser Savus iz Vinkovaca. Tijekom Vukovarskog lutkarskog proljeća odigrat će se više od 80 lutkarskih predstava. Nastupit će kazališta iz Zagreba, Vukovara, Slavonskog Broda, Velike Gorice, Osijeka, Vinkovaca, Zadra, Virovitice, Rijeke, Ivanić Grada, Mostara (BiH) i Pečuha (Mađarska). U Iloku su ove godine na rasporedu svega dvije predstave. Prva predstava u izvedbi Gradskog kazališta lutaka Rijeka "Izgubljena priča: Ivica i Marica" bit će odigrana u četvrtak 29.ožujka, a druga predstava Hrvatskog kazališta Pečuh "Zečja škola" u petak 30.ožujka. Obje predstave odigrat će se u Slovačkom domu s početkom u 10,00 sati.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Što očekivati od Bidenovog samita o demokraciji?

Kako bi se ponovo etablirao kao čvrsta demokracija, SAD je pozvao na virtualni globalni samit o demokraciji. Tko je pozvan, tko nije i što se može očekivati od tog sastanka...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok