Iločki mališani snimili pjesmu "Ilok"

ilockimalisaniZbor Iločki mališani iz Osnovne škole Ilok priprema se za nastup na dječjem glazbenom festivalu „Zeko i potočić“ koji će se održati 03. lipnja u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku. Pod vodstvom profesorice glazbenog Marijane Matijević Iločki mališani su za tu priliku snimili pjesmu "Ilok". Autorica glazbe i teksta je profesorica Matijević, koja je izuzetno sretna što je pjesma uvrštena u festivalski program, te je napomenula da je to iznimno veliki i iznenađujući uspjeh Iločkih mališana. Sa istom pjesmom zbor se prijavio i na natječaj Europa u školi, gdje su pobjedili na županijskom natjecanju te je pjesma poslana na državno natjecanje, a rezultate natječaja s nestrpljenjem očekuju. Povodom ovog uspjeha Iločke mališane primili su gradonačelnik Grada Iloka Miroslav Janić i njegov zamjenik Darko Prskalo, koji su pohvalili ovaj uspjeh i obećali pomoći u realizaciji nastupa na festivalu, a djeca su im zauzvrat otpjevala pjesmu.  

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Varšava - skup populista bez zajedničkog nazivnika

U Varšavi su europski desni populisti razgovarali o boljoj suradnji. No stručnjaci su prilično skeptični po pitanju dugoročnog saveza. Marin Le Pen staje na stranu Poljske u pravnom sporu s...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok