Godišnja skupština HFD-a Ilok

ilok-markica1U prostorijama Hrvatskog filatelističkog društva Ilok jučer je održana Godišnja skupština kojoj su pored članova bili nazočni i gosti. Pored usvajanja Izvješća o radu u protekloj 2011. godini i predočenja stanja u blagajni i na računu, usvojen je i plan rada za 2012. godinu. Predsjednik HFD Ilok Zlatko Đurković izvijestio je o inicijativi za izdavanje prigodne omotnice i žiga povodom 60.obljetnice postojanja Muzeja grada Iloka. Također, u ime Društva Đurković se zahvalio Gradu Iloku na dosadašnjoj pomoći, kao i svim građanima koji prate rad i posjećuju izložbe članova HFD Ilok te pozvao sve zainteresirane da im se pridruže.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Što znamo o omikronu?

Gdje se već pojavio omikron, što čini varijantu toliko opasnom, kako je mogla nastati i kako se može spriječiti širenje - evo nekoliko odgovora.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok