U prosincu u Iloku evidentirane 494 nezaposlene osobe

hzz1U Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Ispostavi Ilok u prosincu su evidentirane 494 nezaposlene osobe. U odnosu na prethodni mjesec broj nezaposlenih je povećan za 7,2 %, dok je u odnosu na prosinac 2007. nezaposlenost povećana za 1,6 %. U prosincu je prijavljena 61 osoba na Zavod, od kojih su 52 osobe bile zaposlene, dok je sa Zavoda zaposleno 10 osoba. Na području Ispostave Ilok poslodavci su u prosincu prijavili 7 potreba za radnicima, što je za 12,5 % manje nego u prethodnom mjesecu. U iločkoj Ispostavi u proteklom mjesecu evidentirana su 62 hrvatska branitelja. Udio Ispostave Ilok u ukupnoj nezaposlenosti Vukovarsko-srijemske županije iznosi 3 %.

 

H.O.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Njemačka: opet izmjena Zakona o zaštiti od zaraznih bolesti

Iako nije prošlo ni mjesec dana otkad je donesen novi Zakon o zaštiti od zaraznih bolesti, ponovo se radi na njegovim izmjenama. Što sadrže te izmjene koje bi trebale stupiti...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok