U odnosu na prethodni mjesec nezaposlenost povećana za 2,1%

hzzNa Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Ispostavi Ilok u ožujku je evidentirano 580 nezaposlenih osoba, što je 3,4% više nego u ožujku 2011., dok je u odnosu na prethodni mjesec nezaposlenost povećana za 2,1%. Žene čine udio od 42,2% ukupno nezaposlenih. Novoprijavljeno je 38 osoba, od toga su 32 osobe bile zaposlene. Izravno iz radnog odnosa dolazi 20 osoba te 18 osoba iz neaktivnosti. Dok je s evidencije Zavoda zaposleno 13 osoba, što je 4 osobe manje u odnosu na isti mjesec prošle godine i 1 osoba više u odnosu na prethodni mjesec. Na području Ispostave Ilok tijekom ožujka poslodavci su prijavili 24 potrebe za radnikom odnosno 9 slobodnih radnih mjesta manje nego u ožujku 2011. i 17 slobodnih radnih mjesta više nego u prethodnom mjesecu.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Što znamo o omikronu?

Gdje se već pojavio omikron, što čini varijantu toliko opasnom, kako je mogla nastati i kako se može spriječiti širenje - evo nekoliko odgovora.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok