Župan Galić proglasio elementarnu nepogodu

mrazvockeZbog velikih materijalnih šteta na višegodišnjim nasadima i vinogradima, nastalih kao posljedica iznimno niskih temperatura (smrzavanja) u veljači, te mraza u travnju,  župan Božo Galić, proglasio je danas elementarnu nepogodu za cijelo područje Vukovarsko-srijemske županije. Poljoprivrednici i drugi oštećeni koji su pretrpjeli štete na višegodišnjim nasadima i vinogradima moraju se javiti u roku od 8 dana od proglašenja nepogode gradskim odnosno općinskim povjerenstvima za procjenu šteta od elementarnih nepogoda.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Što znamo o omikronu?

Gdje se već pojavio omikron, što čini varijantu toliko opasnom, kako je mogla nastati i kako se može spriječiti širenje - evo nekoliko odgovora.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok