Sastanak direktora županijskih turističkih zajednica

muzejturist2S obzirom da je Ministarstvo turizma Republike Hrvatske najavilo izmjene Zakona o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma te kao rok za dostavu prijedloga izmjena svih zainteresiranih subjekata naznačilo 15. rujna. 2012. godine, koordinacije direktora kontinentalnih turističkih zajednica županija predložilo je održavanje zajedničkog sastanka na temu Prijedlozi izmjena zakona o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma. Slijedom navedenom, danas i sutra u Dvorcu Odeschalchi održava se zajednički sastanak kojem nazoče direktori županijskih turističkih zajednica županija u klasterima: Lika - Karlovac, Središnja Hrvatska, Slavonija te TZ grada Zagreba koja ima poseban status kao županijska TZ. Prema riječima koordinatorice TZŽ klastera Slavonija Rujane Bušić –Srpak glavni zadatak sastanka je da na osnovu dugogodišnjih iskustava rada u turističkim zajednicama sudionici sastanka predlože najkvalitetnije izmjene i dopune novog Zakona o turističkim zajednicama i to prije svega na korist razvoja turizma na kontinentu. Sutra, drugog dana radnog sastanka predstavnik instituta za turizam Neven Ivandić održat će prezentaciju pod nazivom Analiza turizma na kontinentu: Glavni plan i Strategija razvoja turizma RH. Prezentacija će uključiti podatke samo za kontinentalni dio RH, na kojoj će po prvi put biti predstavljen izdvojeni dio uvodnih istraživanja i rezultata Glavnog plana prvih sedam izvještaja za kontinent.  

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

EU: 300 milijardi eura protiv kineskog Puta svile

Jasno je na što cilja opsežni program investicija koji je predstavljen u Bruxellesu. Bit će novca za infrastrukturu širom svijeta, pa i za one zemlje koje već surađuju s Kinezima.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok