Obilježavanje Dana sv. Florijana - zaštitnika vatrogasaca

vjezbavatro1Povodom Dana sv. Florijana – zaštitnika vatrogasaca, JVP Ilok tijekom prijepodneva na Trgu Nikole Iločkog održala je pokaznu vatrogasnu vježbu. Pretpostavka za vježbu bio je požar u podrumskim prostorijama zgrade Grada pa su iločki vatrogasci demonstrirali spašavanje unesrećenih te izvlačenje dima iz podrumskih prostorija pomoću dimovuka. Prema riječima zapovjednika JVP Ilok Ivana Bošnjaka vježba je uspješno izvedena te je pokazala spremnost i uvježbanost vatrogasaca. Isto tako, u sklopu obilježavanja dana hrvatskih vatrogasaca, iločki vatrogasci danas će održati i sastanak na kojem će se analizirati rad Postrojbe u protekloj godini. Govoreći o broju intervencija i spašenim dobrima, zapovjednik postrojbe Ivan Bošnjak naveo je da je JVP Ilok u protekloj godini imala oko 60 intervencija na požarima stambenih objekata i otvorenih prostora te da je samo tijekom ovoga proljeća već zabilježeno 25 intervencija na požaru otvorenog prostora.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Carina za CO2 na granicama EU-a: revolucija ili protekcionizam?

Europska unija žuri s uvođenjem mjera za zaštitu klime i uvodi carinu za ugljični dioksid na uvezenu robu. Je li to početak održivije svjetske trgovine ili čisti protekcionizam?

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok