Predstavljena analiza turizma kontinentalne Hrvatske

dirturRadni sastanak kojem nazoče direktori županijskih turističkih zajednica županija u klasterima: Lika - Karlovac, Središnja Hrvatska, Slavonija te TZ grada Zagreba, na temu Prijedlozi izmjena Zakona o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma, nastavljen je danas u Muzeju Grada Iloka. U sklopu sastanka, predstavnik Instituta za turizam Neven Ivandić održao je prezentaciju pod nazivom Analiza turizma na kontinentu: Glavni plan i strategija razvoja turizma Republike Hrvatske. Prema riječima Nede Košute iz Instituta za turizam do sada je od ukupno 13 izvještaja napravljeno 8 za kontinentalnu Hrvatsku, koji su ujedno i predstavljeni na ovoj prezentaciji. S obzirom da se preko 90% Hrvatskog turizma odvija u obalnom dijelu države, kontinentalni turizam je onaj spektar koji se mora razvijati, kako bi postao konkurentan na sve zahtjevnijem europskom i svjetskom tržištu. Potencijali kontinentalne Hrvatske su uistinu veliki, prije svega u razvoj vinskog turizma, seoskog, rekreativnog, lovnog, ribolovnog, možda čak i medicinskog, veliki je izazov prilagoditi se standardima koji su za to potrebni, a na pružateljima turističkih usluga je da nauče svoj proizvod što bolje upakirati i prodati, a prije svega ponuditi kvalitetnu uslugu, dodaje Košuta.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Carina za CO2 na granicama EU-a: revolucija ili protekcionizam?

Europska unija žuri s uvođenjem mjera za zaštitu klime i uvodi carinu za ugljični dioksid na uvezenu robu. Je li to početak održivije svjetske trgovine ili čisti protekcionizam?

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok