Dječji vrtić "Crvenkapica" sudjelovao na Olimpijskom festivalu dječjih vrtića

dvcrvenkapicaIspred Dječjeg vrtića Crvenkapica Ilok na Olimpijskom festivalu dječjih vrtića 2012. godine koji je održan u Vinkovcima sudjelovalo je 20 djevojčica i 20 dječaka. U sportskoj disciplini štafeta 4 x 25 metara 2. mjesto osvojili su dječaci Luka Kubica, Nikola Vorkapić, Fran Vitman i Petar Rambala. Za sudjelovanje i sportski duh na Olimpijadi vrtić je dobio i pehar za fair-play ekipu Vukovarsko-srijemske županije. Sva djeca su pored toga dobila medalje i diplome za sudjelovanje od Hrvatskog olimpijskog odbora. Samom natjecanju sa svojom podrškom i prisustvom pridonio je i gradonačelnik Miroslav Janić.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Što znamo o omikronu?

Gdje se već pojavio omikron, što čini varijantu toliko opasnom, kako je mogla nastati i kako se može spriječiti širenje - evo nekoliko odgovora.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok