Rekreativni maraton Osijek-Vukovar-Ilok-Bačka Palanka

bicVukovarsko-srijemska županija i Općina Bačka Palanka provode projekt „Unaprjeđenje međunarodne biciklističke rute Dunav – Cycling Danube“ koji za cilj ima jačanje rekreativnog turizma u prekograničnoj regiji. Jedna od aktivnosti projekta je Cikloevent – rekreativni biciklistički maraton Osijek-Vukovar-Ilok-Bačka Palanka koji je startao danas u osječkoj tvrđi u 9 sati. Iz Vukovarske pješačke zone biciklisti su krenuli točno u podne, a iz centra Iloka u 14 sati krenuli su prema Bačkoj Palanci, gdje će imati zajednički ručak. Biciklistički maraton, dug 82 kilometra, odvija se uz pratnju policije i liječnika, a povratak sudionika koji prijeđu cijelu rutu do cilja u Bačkoj Palanci bit će organiziran iz Iloka.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Što znamo o omikronu?

Gdje se već pojavio omikron, što čini varijantu toliko opasnom, kako je mogla nastati i kako se može spriječiti širenje - evo nekoliko odgovora.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok