Održana još jedna sjednica Gradskog vijeća na kojoj nije izglasan proračun za 2012. godinu

2. sjednica Gradskog vijeća Grada Iloka održana je sinoć u gradskoj vijećnici. Najvažnija, a ujedno i ona o kojoj se provelo najviše rasprave, točka dnevnog reda bila je plan proračuna Grada Iloka za 2012. godinu s projekcijom za 2013. i 2014. godinu, te donošenje odluke o izvršavanju proračuna Grada Iloka za 2012. godinu. sjednicagv1005

Vijećnici kluba vijećnika HSS-a i HNS-a i vijećnici kluba HSP-a dr. Ante Starčević podnijeli su nekoliko amandmana na proračun: traže smanjenje plaća gradonačelnika, njegovog zamjenika, smanjenje naknade predsjedniku gradskog vijeća, te ukidanje naknada savjetnicima, smanjenje troškova reprezentacije, te traže povećanje naknade za novorođenčad, što je i prijedlog HSLS-a. Nakon rasprave o amandmanima na proračun odlučeno je da se ove dvije točke dnevnog reda odgode, da se ponovno sastane odbor za financije i proračun, a u utorak 15. svibnja sastat će se Gradsko vijeće kako bi se glasovalo o ovim točkama dnevnog reda.

Na dnevnom redu sjednice Gradskog vijeća našlo se još nekoliko točaka, koje su jednoglasno usvojene, između ostalog donesena je odluka o donošenju Plana zaštite od požara Grada Iloka, te odluka o potpisivanju sporazuma o suradnji Grada Iloka i Općine Vipava iz Slovenije.

Na aktualnom satu vijećnici su postavljali pitanja gradonačelniku. Od zanimljivijih je bilo pitanje vijećnika HSP-a dr Ante Starčević Dragana Janičeka o projektu javnih radova, te načinu odabira zaposlenika. Na to je gradonačelnik Miroslav Janić odgovorio da se projekt u ovoj godini financira od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u 100%-tnom iznosu, te da funkcionira na principu da HZZ, nakon raspisivanja natječaja, u gradsku službu pošalje osobe iz svoje evidencije, a da se potom obično sve te osobe i zaposle na javnim radovima. Gradonačelnik je dodao i to da građani i nisu previše zainteresirani za posao na javnim radovima, te da se svi oni koji žele tako raditi mogu javiti u gradsku službu Grada Iloka.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Zeleni superministar Robert Habeck

Nova koalicija SPD-a, Zelenih i FDP-a sebe naziva klimatskom vladom. U njenom središtu je: ministar klime i gospodarstva Robert Habeck iz Zelenih. Očekivanja su ogromna.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok