IX. Susret nacionalnih manjina Vukovarsko-srijemske-županije

slov1Dan nacionalnih manjina Vukovarsko – srijemske županije ove se godine obilježava 11. i 12. svibnja u Vukovaru i Iloku u sklopu proslave Europskog tjedna. Domaćin ovogodišnje proslave je slovačka nacionalna manjina. Jučer je održana svečana sjednica Koordinacije nacionalnih manjina Vukovarsko-srijemske županije kojom je započelo obilježavanje kulture nacionalnih manjina. Svečanost je održana u Vukovaru, u vijećnici Vukovarsko – srijemske županije i predstavlja doprinos obilježavanju Dana Europe. Svečanoj sjednici su uz zamjenike župana Matu Golubičića i Đorđa Čurčića nazočili i predstavnici vijeća nacionalnih manjina u Županiji. Predsjednik Koordinacije nacionalnih manjina Vukovarsko – srijemske županije Josip Kell tom je prilikom podnio izvješće o godišnjem radu radu koordinacije i problemima s kojima se nacionalne manjine susreću, te je izrazio zadovoljstvo Ustavnim zakonom o pravima nacionalnih manjina.

slov2Danas će se u Slovačkom domu u Iloku održati IX. Susret nacionalnih manjina Vukovarsko-srijemske županije. Na postavljenim štandovima bit će predstavljena tradicionalna jela nacionalnih manjina, kao i izložba narodnih rukotvorina i drugih eksponata. U 18 sati KUD-ovi nacionalnih manjina izvest će kulturno – umjetnički program. Ulaz na manifestaciju je slobodan.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Što znamo o omikronu?

Gdje se već pojavio omikron, što čini varijantu toliko opasnom, kako je mogla nastati i kako se može spriječiti širenje - evo nekoliko odgovora.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok