Izglasan proračun Grada Iloka za 2012. godinu koji iznosi 29 milijuna kuna

gv052012Grad Ilok napokon ima proračun za 2012. godinu koji iznosi 29 milijuna kuna. Naime, jučer se sastalo gradsko vijeće Grada Iloka kako bi raspravilo i glasovalo o preostalim točkama dnevnog reda sa 2. sjednice, koje se tiču proračuna. Nakon što su u četvrtak vijećnici HSS-a, HNS-a i HSP-a dr. Ante Starčević podnijeli amandmane na proračun, jučer je predstavljen izmijenjeni proračun, a svi amandmani su usvojeni. Plaća gradonačelnika i njegova zamjenika smanjena je 10%, naknada savjetnicima i predsjedniku gradskog vijeća umanjena je za 50%, a smanjeni su i troškovi reprezentacije. Više sredstava namijenjeno je Mjesnim odborima Bapska, Šarengrad i Mohovo, a naknada za novorođenčad povećana je sa 1.000 na 1.500 kuna. Takav proračun podržalo je 13 vijećnika, 2 vijećnika SDP-a bila su suzdržana, dok je vijećnica HDSSB-a bila protiv. Kao posljednja točka dnevnog reda, sa 15 glasova za i jednim suzdržanim usvojena je odluka o izvršavanju Proračuna Grada Iloka za 2012. godinu.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Varšava - skup populista bez zajedničkog nazivnika

U Varšavi su europski desni populisti razgovarali o boljoj suradnji. No stručnjaci su prilično skeptični po pitanju dugoročnog saveza. Marin Le Pen staje na stranu Poljske u pravnom sporu s...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok