Završetak radova na projektu "Srijem Visitor Centar"

slika4Povodom završetka radova na projektu „Srijem Visitor Centar“ gradonačelnik Grada Iloka Miroslav Janić i voditelj projekta Tomislav Panenić na konferenciji za medije prezentirali su rezultate projekta, te sa novinarima obišli kuriju Brnjaković u kojoj su u tijeku završni radovi pred svečano otvorenje koje će se održati 31. svibnja. Projekt „Srijem Visitor Centar“ započeo je krajem 2010. godine, vrijednost projekta je oko 475.500€, a financira se većim dijelom iz pretpristupnog fonda Europske unije IPA IIIc Poslovna infrastruktura, dok Grad Ilok sudjeluje u financiranju u visini 25%.

slika1Partneri na projektu su TZ Grada Iloka, Vukovarsko-srijemska županija, Vinski klaster Srijem i TZ Vukovarsko-srijemske županije. Projektom je obnovljena zgrada Kurije Brnjaković u staroj gradskoj jezgri za potrebe turističko informacijskog centra, koji će se nalaziti u prizemlju, na katu zgrade svoje prostorije će dobiti Matica Hrvatska, te KUD Julije Benešić, dok će se u podrumu zgrade nalaziti kušaona vina i vinoteka, jedinstvena u ovom dijelu Hrvatske, jer će u njoj biti zastupljena sva vina srijemskog vinogorja. U sklopu projekta „Srijem Visitor Centar“ uređene su staze u gornjem parku, te je uređen prostor tržnice.

sl100sl200

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Carina za CO2 na granicama EU-a: revolucija ili protekcionizam?

Europska unija žuri s uvođenjem mjera za zaštitu klime i uvodi carinu za ugljični dioksid na uvezenu robu. Je li to početak održivije svjetske trgovine ili čisti protekcionizam?

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok