Otvoren 6. Međunarodni sajam inovacija, gospodarstva i tehničkog stvaralaštva mladih "INVENTUM 2012"

in1Pod pokroviteljstvom Ministarstva poduzetništva i obrta te uz potporu Grada Iloka, u sportskoj dvorani Srednje škole Ilok od danas do nedjelje 20. svibnja održava se 6. Međunarodni sajam inovacija, gospodarstva i tehničkog stvaralaštva mladih pod nazivom INVENTUM. Inicijator i organizator ove manifestacije je Udruga inovatora „Tesla“ iz Iloka, u suradnji s Udrugom inovatora Hrvatske. Svečano otvorenje sajma održano je danas u 11,00 sati. Na 1.200 m2 izložbenog prostora, sajamska priredba daje prikaz najnovijih inovacija, roba i usluga koje se primjenjuju ili čekaju komercijalizaciju u raznim granama gospodarstva, u skladu s održivim razvojem, tradicionalnim iskustvima te primjenom vrhunske tehnologije s naglaskom na zaštitu okoline, te jamče uspješno pokretanje novog proizvodnog ciklusa.

in3Na ovogodišnjem sajmu izlaže, uz niz događanja, razna predavanja i radionice 160 izlagača s 200 radova, iz 10 županija, 16 škola i 6 zemalja. Sajam je za posjetitelje otvoren danas i sutra u vremenu od 10,00 do 19,00 sati, a u nedjelju nakon dodjela medalja u 13,00 sati sajam će biti i službeno zatvoren.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Što znamo o omikronu?

Gdje se već pojavio omikron, što čini varijantu toliko opasnom, kako je mogla nastati i kako se može spriječiti širenje - evo nekoliko odgovora.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok