OŠ "dr. Franjo Tuđman" dobila dvije zlatne medalje

sgdNa Međunarodnom sajmu inovacija, gospodarstva i tehničkog stvaralaštva mladih u Iloku, Osnovna škola "dr. Franjo Tuđman" iz Šarengrada izlagala je učeničke radove „Zlatovez“, za koje je nagrađena s dvije zlatne medalje. U školi od 1998. godine djeluje Učenička Zadruga, u sklopu koje se nalazi radionica  zlatoveza koju već sedam godina vodi gđa. Terezija Kovač. Ovom radionicom potiče se djecu na kreativnost i vrijednost ručne radinosti. Uz pomoć voditeljice djeca izrađuju razne motive  u obliku slika, narukvica i broševa, te motive na boce u zlatovezu. Na sajmu je u tri dana  na izmjence sudjelovalo 12 učenika i 9 učitelja. 

Ovim putem bi htjeli zahvaliti predsjedniku Udruge inovatora Tesla Ilok Damiru  Remenaru koji je i ovaj  sajam organizirao, te nam omogućio da sudjelujemo, a pokazao se kao veoma sposoban organizator i pravi domaćin. Također željela bih zahvaliti roditeljima naših učenika koji su nam pomogli u prijevozu na relaciji Bapska-Šarengrad-Ilok, rekla je ravnateljica OŠ "dr. Franjo Tuđman" Margita Sabljić.

 

 

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Carina za CO2 na granicama EU-a: revolucija ili protekcionizam?

Europska unija žuri s uvođenjem mjera za zaštitu klime i uvodi carinu za ugljični dioksid na uvezenu robu. Je li to početak održivije svjetske trgovine ili čisti protekcionizam?

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok