Iločki podrumi kvalitetom vina vodeća vinarija u Hrvatskoj

traminacTraminac Iločkih podruma ponovno je ovjenčan velikim priznanjem na međunarodnoj sceni. Naime, na jednom od najvećih svjetskih ocjenjivanja vina Monde selection u Bruxelles, vrhunski traminac Iločkih podruma osvojio je zlatnu medalju i to u konkurenciji s vinima iz najprestižnijih svjetskih vinskih destinacija. To je samo kruna čitavog niza nagrada i priznanja koja su vina Iločkih podruma osvojila u zadnjih nekoliko mjeseci, a sve na uglednim svjetskim ocjenjivanjima. Počevši od bronca vinima Principovac traminac i Principovac graševina na jednom od najvećih svjetskih ocjenjivanja - Decanter u Londonu, preko srebra Vrhunskom tramincu u Parizu, pa sve do zlata Principovac tramincu i Principovac graševini na ocjenjivanju Bacchus u Madridu. Ovakvim nizom priznanja ne može se trenutno pohvaliti niti jedna vinarija u Hrvatskoj, što je potvrda da su Iločki podrumi kvalitetom vina i dalje vodeća vinarija u Hrvatskoj.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Što znamo o omikronu?

Gdje se već pojavio omikron, što čini varijantu toliko opasnom, kako je mogla nastati i kako se može spriječiti širenje - evo nekoliko odgovora.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok