Počele pripreme za 5. Dane Šarengrada

U Šarengradu je održana 19. sjednica vijeća Mjesnog odbora Šarengrad. Sjednica je održana u prostorijama Osnovne škole „ Dr. Franjo Tuđman“, a istom je predsjedavao predsjednik MO Pero Ćorić. Sjednici su nazočili vijećnici MO Šarengrad, dopredsjednica Gradskog vijeća grada Iloka Melita Jurgec, zamjenik gradonačelnika grada Iloka Darko Prskalo, šarengradski župnik fra. Josip Šoštarić, predsjednici i predstavnici športskih i braniteljskih udruga iz Šarengrada te predstavnici svih važnijih gospodarskih subjekata.

danisgd2012Donesena je odluka o održavanju tradicionalnih 5. Dana Šarengrada koji će se povodom crkvenog goda i blagdana šarengradskih nebeskih zaštitnika sv. Petra i Pavla ove godine održati 28. i 29. lipnja. Organizatori svih događanja su MO Šarengrad, UHBDDR ogranak Šarengrad i ŠRD " Kečiga". Tijekom navedenih dana biti će održano niz kulturnih, športskih i sakralnih događanja. U čast svih poginulih i umrlih šarengradskih ribara, alasa i udičara održat će se tradicionalni Kup u udičarenju na obaloutvrdi na Dunavu. Održat će se tradicionalna fišijada, a povodom Dana Šarengrada iz tiska izlazi 9. šarengradski Bilten. Bilten se tiska u nakladi od tisuću primjeraka i besplatan je kao i do sada. Na sam dan sv. Petra i Pavla bit će služena sveta misa u župnoj crkvi, prije nje odat će se počast svim poginulim mještanima Šarengrada u Domovinskom ratu kod Spomen obilježja, a dan ranije bit će blagoslovljen kip sv. Ivana Nepomuka i trajno postavljen u kapelicu u Renovu. Kapelica nosi ime istog sveca, a obnovljena je na mjestu gdje su je nekada podignuli mještani Šarengrada sa željom da štiti sve one koji žive uz vodu i od nje. Kip je dar obitelji Zrinoslava Cibule. Osim koncerata tamburaškog sastava "Čudni 5", odigrat će se prijateljska utakmica između NK Šarengrad i NK Dugo Selo.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Komentar: Angela Merkel odlazi, ali njezin politički stil ostaje

Kad savezna kancelarka nepovratno napušta političku pozornicu mnogi u inozemstvu se pitaju, hoće li Njemačka ostati predvidiva. Takve brige nisu utemeljene, smatra Rosalia Romaniec.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok