U Kuriji Brnjaković svečano otvoren "Srijem Vizitor Center"

kurija1Kuriju Brnjaković – centar za posjetitelje, svečano je danas otvorio zamjenik vukovarsko – srijemskog župana Željko Cirba. Svečanim otvaranjem završen je projekt “Srijem Visitor Center”, koji je grad Ilok realizirao u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Iloka, Vukovarsko-srijemskom županijom, Turističkom zajednicom Vukovarsko-srijemske županije te Vinskim klasterom Srijem. Vrijednost projekta je 475,000 . Cilj projekta je unaprjeđenje i razvoj turizma, vinarstva i vinogradarstva na području Srijema i Vukovarsko-srijemske županije. Projektom je Kurija Brnjaković, barokna građevina s kraja 17. stoljeća, obnovljena za potrebe višenamjenskog Centra za posjetitelje sa turističko-informacijskim centrom, vinotekom te prostorima za održavanje seminara i druge kulturno-turističke potrebe. Također su uređene površine engleskog i francuskog parka te stare tržnice.

kurija2I prije samog svečanog otvorenja u Kurji Brnjaković je već bila radna atmosfera. Naime, u organizaciji  Grada Iloka, Ureda za međunarodnu suradnju-TINTL, TZ Grada Iloka te Vinskog klastera Srijem, provodi se projekt “VINCULT-Očuvanje kulturnih krajolika malih vinogorja”, financiran iz EU fonda Europa za građane.  Ukupna vrijednost projekta je 88.387,02 € u stopostotnom iznosu financiranog od strane EU.  Drugi radni sastanak u sklopu projekta, na kojem sudjeluje 25 predstavnika iz zemalja partnera, održan je danas u prijepodnevnim satima.Cilj projekta je unaprijediti razvoj turizma, vinarstva i vinogradarstva na području malih vinogorja  projektnih partnera iz Austrije, Nizozemske, Italije, Španjolske, Mađarske, Slovenije i Srijemskog vinogorja u Hrvatskoj. Projektom je predviđeno jačanje suradnje malih vinogorja u EU, a u okviru konferencije koju projektni partneri organiziraju u Iloku potpisat će se sporazum o suradnji Grada Iloka i Općine Vipava iz Slovenije.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Carina za CO2 na granicama EU-a: revolucija ili protekcionizam?

Europska unija žuri s uvođenjem mjera za zaštitu klime i uvodi carinu za ugljični dioksid na uvezenu robu. Je li to početak održivije svjetske trgovine ili čisti protekcionizam?

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok