Završne svečanosti predškolske djece

djecavrticU iločkom Dječjem vrtiću Crvenkapica ovoga tjedna završen je program predškole za djecu koja ne pohađaju redovan program vrtića. Programom predškole koji je trajao 250 sati bilo je obuhvaćeno 31 dijete, a vodila ga je odgajateljica Monika Vranjković. U povodu završetka programa predškole za polaznike je u vrtiću organizirana završna svečanost kojoj su nazočni bili i roditelje djece. Sljedećeg tjedna u vrtiću će se održati i završna svečanost za djecu starije odgojne skupine koja će ove jeseni po prvi put sjesti u školske klupe. Za polazak u prvi razred OŠ Julije Benešić u Iloku upisano je 61 dijete.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Što znamo o omikronu?

Gdje se već pojavio omikron, što čini varijantu toliko opasnom, kako je mogla nastati i kako se može spriječiti širenje - evo nekoliko odgovora.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok