Potisan ugovor o suradnji Grada Iloka i Općine Vipava

ilosloZavršna konferencija projekta VINCULT – očuvanje kulturnih krajolika malih vinogorja, održana je u Muzeju Grada Iloka, na kojoj su sudjelovali predstavnici Austrije, Nizozemske, Italije, Španjolske, Mađarske, Slovenije i Srijemskog vinogorja, koji protekla tri dana borave u Iloku. Navedene zemlje udružene su u VINEST – udruženje malih europskih vinorodnih regija, čiji će član postati i vinorodne regije Republike Hrvatske ulaskom u EU. Projekt VINCULT provodi Ured za međunarodnu suradnju TINTL u suradnji s Gradom Ilokom, TZ Grada Iloka te Vinskim klasterom Srijem, a financiran je iz EU fonda Europa za građane. Ukupna vrijednost projekta je nešto manja od 90.000 €,  što EU financira u stopostotnom iznosu. Cilj projekta je unaprijediti razvoj turizma, vinarstva i vinogradarstva na području malih vinogorja projektnih partnera iz Austrije, Nizozemske, Italije, Španjolske, Mađarske, Slovenije i Srijemskog vinogorja u Hrvatskoj.  U okviru konferencije koju projektni partneri organiziraju u Iloku potpisan je sporazum o suradnji Grada Iloka i Općine Vipava iz Slovenije. U ime Grada Iloka sporazum je potpisao gradonačelnik Miroslav Janić, koji je tom prilikom izjavio da je povezivanje i razmjena iskustava cilj ovog sporazuma, a sve kako bi se jačanjem suradnje vinorodnih regija poboljšala kvaliteta proizvoda.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Što znamo o omikronu?

Gdje se već pojavio omikron, što čini varijantu toliko opasnom, kako je mogla nastati i kako se može spriječiti širenje - evo nekoliko odgovora.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok