Projekt "Čitamo mi, u obitelji svi"

citamozajednoOsnovna škola Julije Benešić Ilok tijekom drugog polugodišta pridružila se provođenju projekta „Čitamo mi, u obitelji svi“ koji je organizirala Hrvatska mreža školskih knjižničara. Projekt koji se provodi u cijeloj Hrvatskoj namijenjen je učenicima trećih razreda i njihovim roditeljima, a u iločkoj školi provodi ga knjižničarka Marina Jemrić. Cilj projekta je poticanje čitanja, razvoj i svladavanje tehnike čitanja, stjecanje navika čitanja, obiteljsko druženje uz knjigu, ali i promicanje školskog knjižničarstva. Projekt se provodi tako da učenik petkom kući nosi naprtnjaču u kojoj se nalazi 8 knjiga iz različitih područja namijenjenih djeci i roditeljima. Srijedom se naprtnjača vraća u školu i ostaje do petka kada je preuzima drugi učenik. Osim knjiga, u naprtnjači je i bilježnica dojmova u koju učenik bilježi dojmove iz svoje obitelji. Knjižničarka Marina Jemrić istaknula je kako je bitno da roditelji uvide važnost čitanja pred djecom i zajedno s njima, te da im budu uzor u čitanju. Ovaj nacionalni godišnji projekt pokrenut je 2011. godine, a u projektu sudjeluje oko 135 školskih knjižničara, 400 učitelja, 10.000 učenika i 40.000 članova njihovih obitelji iz cijele Hrvatske.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Varšava - skup populista bez zajedničkog nazivnika

U Varšavi su europski desni populisti razgovarali o boljoj suradnji. No stručnjaci su prilično skeptični po pitanju dugoročnog saveza. Marin Le Pen staje na stranu Poljske u pravnom sporu s...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok