Antunovo - blagdan sv. Antuna Padovanskog

crkvaDanašnji blagdan sv. Antuna Padovanskog u Iloku se slavi kao crkveni god - kirbaj. Priprema za proslavu blagdana sv. Antuna Padovanskog u crkvi sv. Ivana Kapistrana započela je u nedjelju, te je trodnevnom molitvom prije večernje mise zazivan blagoslov svetog Antuna. Danas, na sam blagdan, prva sveta misa bila je jutros u 7 sati. Središnja proslava započela je u 10 sati svetom misom koju je vodio velečasni Željko Grigić, župnik u Lovasu, a nastavit će se tijekom poslijepodneva, kada će u 17 sati biti služena sveta misa za djecu uz blagoslov djece i ljiljana. Završno misno slavlje održat će se u 19 sati, a crkva sv. Ivana Kapistrana tijekom cijelog dana bit će otvorena za sve vjernike.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Zeleni superministar Robert Habeck

Nova koalicija SPD-a, Zelenih i FDP-a sebe naziva klimatskom vladom. U njenom središtu je: ministar klime i gospodarstva Robert Habeck iz Zelenih. Očekivanja su ogromna.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok