Prve sportske igre Domova za starije i nemoćne osobe naše županije

domsportU Domu za starije i nemoćne osobe Ilok danas su održane prve sportske igre domova Vukovarsko-srijemske županije. U sportskom druženju sudjelovali su korisnici domova iz Vinkovaca, Vukovara i Iloka, a natjecali su se u šest disciplina. U šahu je prvo mjesto osvojio Ivo Jurić iz Doma Vinkovci, u beli prvo mjesto pripalo je Čedomiru Bezbradica i Mrkuš Zvonimiru iz Doma Ilok, prvo mjesto u igri čovječe ne ljuti se pripalo je Adamu Kopčalić iz Doma Vukovar. Najbolja u igranju domina bila je Katarina Didulić iz Doma Vinkovci, najuspješnija u pikadu  Ana Pšebalj iz Doma Vinkovci, dok je najbrža u utrci s jajetom u žlici bila Sofija Pekušić iz Doma Ilok. Nakon podjela nagrada sve natjecatelje je pozdravio gradonačelnik grada Iloka Miroslav Janić, čestitajući im na postignutom uspjehu, a potom je druženje svih korisnika nastavljeno uz roštilj i glazbu.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Što očekivati od Bidenovog samita o demokraciji?

Kako bi se ponovo etablirao kao čvrsta demokracija, SAD je pozvao na virtualni globalni samit o demokraciji. Tko je pozvan, tko nije i što se može očekivati od tog sastanka...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok