Sporazum o suradnji Obrtničke komore Vukovarsko-srijemske županije i Srijemske privredne komore

hdunavU petak je u Hotelu Dunav u Iloku potpisan sporazum o poslovnoj suradnji Obrtničke komore Vukovarsko-srijemske županije i Srijemske privredne komore. Sporazum su potpisali predsjednik Obrtničke komore Vukovarsko-srijemske županije Ivan Klarić i predsjednik Srijemske privredne komore Milan Božić. Riječ je o nastavku suradnje između Vukovarsko-srijemske županije i Srijemskog okruga iz Vojvodine, jer već postoji suradnja između jedinica lokalne samouprave kroz projekte iz IPA Programa prekogranične suradnje. Nakon potpisivanja sporazuma održan je radni sastanak na kojem se razgovaralo o poslovnom povezivanju i unaprjeđenju poslovanja obrtnika dviju komora i njihovom zajedničkom nastupu na tržištu EU.  Jedan od proizašlih zaključaka sastanka je i taj da će obrtnici iz Vukovarsko-srijemske županije krajem listopada ove godine biti pozvani na Regionalni sajam privrede u Novoj Pazovi na kojem će moći prezentirati svoje proizvode tržištu Vojvodine, odnosno Srbije.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Što znamo o omikronu?

Gdje se već pojavio omikron, što čini varijantu toliko opasnom, kako je mogla nastati i kako se može spriječiti širenje - evo nekoliko odgovora.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok