Nezaposlenost u Iloku povećana u odnosu na prethodni mjesec za 9,3%

hzzPotkraj svibnja 2012. na području Vukovarsko-srijemske županije evidentirane su 18.734 nezaposlene osobe, što je za 869 osoba manje nego u prethodnome mjesecu i 726 osoba više nego u svibnju 2011. godine. Dakle, u svibnju 2012. godine nezaposlenost je smanjena u usporedbi s prethodnim mjesecom za 4,4 %, dok je u usporedbi s istim mjesecom 2011. godine povećana za 4,0 %.

U Ispostavi Ilok u svibnju je evidentirano 588 nezaposlenih osoba, što je 13,7 % više nego u svibnju 2011., dok je u odnosu na prethodni mjesec nezaposlenost povećana za 9,3 %. U istoj Ispostavi u svibnju je evidentirano 288 žena, što je za 32,1 % više nego u svibnju 2011. Žene čine udio od 49,0 % ukupno nezaposlenih na području Ispostave Ilok.

U Ispostavi Ilok su novo prijavljene 83 osobe, od čega je 71 osoba bila zaposlena. Izravno iz radnog odnosa dolazi 60 osoba te 23 osobe iz neaktivnosti. S evidencije Zavoda zaposleno je 27 osoba, što je 6 osoba manje u odnosu na isti mjesec prošle godine i 36 osoba manje u odnosu na prethodni mjesec. Na području Ispostave Ilok su tijekom svibnja poslodavci prijavili 12 potreba za radnikom odnosno 11 slobodnih radnih mjesta više nego u svibnju 2011. i 4 slobodna radna mjesta više nego u prethodnom mjesecu.

U Hrvatskom zavodu za zapošljavanje područnoj službi Vukovar evidentirano je 188 hrvatskih branitelja od toga 69 u Ispostavi Ilok.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Carina za CO2 na granicama EU-a: revolucija ili protekcionizam?

Europska unija žuri s uvođenjem mjera za zaštitu klime i uvodi carinu za ugljični dioksid na uvezenu robu. Je li to početak održivije svjetske trgovine ili čisti protekcionizam?

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok