Dubravka Tomšik Krmpotić nova je predsjednica KUD-a Julije Benešić

logo_kud_jbU kuriji Brnjaković jučer je održana Izvanredna skupština KUD-a Julije Benešić na kojoj je za novu predsjednicu KUD-a imenovana Dubravka Tomšik Krmpotić, a za dopredsjednika Mirko Čobanković. Novoizabrana predsjednica Društva iznijela je plan rada za 2012. godinu sa financijskim planom naglasivši pri tom potrebu povećanja broja članova Društva te pozvala zainteresirane građane koji žele pomoći u očuvanju običaja i tradicije našeg kraja da se uključe u rad KUD-a kroz sve planirane aktivnosti rada folklorne, tamburaške, te sekcije društvenih plesova uz mogućnost aktiviranja likovne i dramske sekcije, izradu rukotvorina, te druge aktivnosti kao što je izdavačka djelatnost, čuvanje i održavanje nošnji i slično.

Na skupštini je rečeno kako će se skorim preseljenjem u kuriju Brnjaković stvoriti adekvatni uvjeti za kvalitetniji  rad svih sekcija Društva – najmlađe folklorne sekcije s voditeljicom Blaženkom Crvenković, srednjom folklornom skupinom s voditeljem Mariom Šaravanja, te starijom folklornom skupinom koju vodi Dario Grčić, iskusni voditelj folklora i dugogodišnji član KUD-a Šumari iz Vinkovaca, koji je predstavio plan rada folklorne sekcije u narednom periodu, te naglasio nadu i želju da će aktivni članovi svojim redovitim dolascima na probe doprinijeti unapređenju i kvaliteti izvedbe uvježbanih koreografija kao jedini način i mogućnost sudjelovanja na raznim smotrama, festivalima i manifestacijama. Također, u okviru Tamburaške sekcije nastavit će rad i Škola tambure koja sada okuplja 16 dječaka uz vođenje Maksimilijana Borića iz Samobora, s planom aktiviranja novih polaznika i polaznica, početkom iduće školske godine.

Isto tako, zaključeno je da će se u ovoj godini nastaviti s nastupima na manifestacijama lokalnog karaktera, Vukovarsko-srijemskoj županiji i prema mogućnostima i dalje, a u sklopu priprema Vinkovačkih jeseni u petak 29. lipnja u dvorištu Muzeja grada Iloka održat će se snimanje KUD-a Julije Benešić u svrhu izrade spota kao najava predstojećih Vinkovačkih jeseni. Također, nastojat će se realizirati sudjelovanje na Međunarodnom festivalu folklornih ansambala u San Marinu, u rujnu 2012. godine.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Što znamo o omikronu?

Gdje se već pojavio omikron, što čini varijantu toliko opasnom, kako je mogla nastati i kako se može spriječiti širenje - evo nekoliko odgovora.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok