5. Dani Šarengrada

kapelica_sv_ivananepomukaŠarengrad danas slavi svoje zaštitnike župe sv. Petra i Pavla,  a u povodu proslave crkvenog goda i ove godine u organizaciji Vijeća mjesnog odbora Šarengrad održava se manifestacija 5. Dani Šarengrada.

Ova kulturno- zabavna i športska manifestacija započela je jučer na Renovu postavljanjem i blagoslovom kipa sv. Ivana Nepomuka u kapelicu. U obnovljenu kapelicu kip sveca postavljen je zahvaljujući obitelji Zrinoslava Cibule iz Šarengrada. Manifestacija je potom nastavljena na obaloutvrdi na Dunavu KUP-om u udičarenju za poginule ribiče i alase u Domovinskom ratu u organizaciji domaćeg ribičkog društva „Kečiga“ Šarengrad, Bapska, Mohovo.

natjecanjepecanjeNa natjecanju je sudjelovalo 9 ekipa sa 27 sudionika članica Zajednice športsko ribolovnih udruga Vukovar. Treću godinu za redom, prvo mjesto zauzeo je domaćin natjecanja, ekipa ŠRD „Kečiga“ Šarengrad, Bapska, Mohovo. Drugo mjesto osvojila je ekipa ŠRU „Dunav“ Vukovar, a treće ŠRU „Šaran“ Ilok.

U sektoru A prvo mjesto pripalo je Dejanu Selak iz ŠRU „Dunav“ Vukovar, drugo Mirku Dubovski iz ŠRU „Šaran“ Ilok, a treće Tomislavu Vidaković iz ŠRD „Kečiga“ Šarengrad, Bapska, Mohovo.

U sektoru B prvo mjesto zauzeo je Branislav Menđan iz ŠRD „Kečiga“ Šarengrad, Bapska, Mohovo, drugo mjesto Ivanu Selak iz ŠRU „Dunav“ Vukovar a treće Krunoslavu Merc iz ŠRU „Šaran“ Ilok.

U sektoru C prvo mjesto pripalo je Zdravku Pajić iz ŠRD „Kečiga“ Šarengrad, Bapska, Mohovo, drugo mjesto Damiru Pajić iz ŠRU „Dunav“ Vukovar, a treće Franji Balentović iz ŠRU „Šaran“ Ilok.

dobitnici2U pojedinačnom generalnom plasmanu, prvo mjesto na stazi osvojio je Zdravko Pajić iz ŠRD „Kečiga“ Šarengrad, Bapska, Mohovo, drugo mjesto Damir Pajić iz ŠRU „Dunav“ Vukovar, a treće mjesto Branislav Menđan iz ŠRD „Kečiga“ Šarengrad, Bapska, Mohovo.

Najboljim natjecateljima uručeni su pehari i medalje, a pobjednicima i prijelazni pehar.

Na ovogodišnjoj fišijadi koja se održala u organizaciji ŠRD „Kečiga“ i VMO Šarengrad sudjelovalo je 25 natjecatelja, a nakon natjecanja posjetiteljima manifestacije podijeljeno je oko 1000 porcija ukusnog fiš-paprikaša. Za dobru zabavu ove godine pobrinuo se Tamburaški sastav „Čudni 5“ iz Vinkovaca. fisijada_sgd

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Što znamo o omikronu?

Gdje se već pojavio omikron, što čini varijantu toliko opasnom, kako je mogla nastati i kako se može spriječiti širenje - evo nekoliko odgovora.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok