Vijenci i svijeće za poginule mještane Šarengrada

polaganje_vijenacaProslava blagdana Petrova i drugi dan manifestacije 5. Dani Šarengrada nastavljen je prijepodne na spomen obilježju u centru mjesta odavanjem počasti, polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća 21-om mještaninu Šarengrada poginulim u Domovinskom ratu. Zajedničku molitvu za sve poginule Šarengrađane predvodio je župnik fra Josip Šoštarić. Centralno misno slavlje održano je potom u župnoj crkvi sv. Petra i Pavla. Povodom 5. Dana Šarengrada i ove godine je izdan šarengradski "Bilten br. 9", čija je promocija održana u Hrvatskom domu u Šarengradu. Bilten je tiskan u nakladi od 1000 primjeraka i podijeljen je besplatno mještanima Šarengrada i njihovim gostima. Bilten progovara o burnim i povijesnim danima Šarengrada te ih na taj način želi sačuvati od zaborava. Pokušava svojim redovnim izlaženjem i informirati mještane Šarengrada i okolice o aktualnim događanjima te im predstaviti pregled projekata koji su u tijeku ili se planiraju. Tijekom poslijepodneva na nogometnom igralištu u Šarengradu prijateljsku utakmicu odigrat će NK „Šarengrad“ i NK „Dugo Selo“. Manifestacija će se nastaviti na platou u centru mjesta do ranih jutarnjih sati uz zvuk tamburice Tamburaškog sastava „Čudni 5“ iz Vinkovaca.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Carina za CO2 na granicama EU-a: revolucija ili protekcionizam?

Europska unija žuri s uvođenjem mjera za zaštitu klime i uvodi carinu za ugljični dioksid na uvezenu robu. Je li to početak održivije svjetske trgovine ili čisti protekcionizam?

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok