Održana 4. sjednica Gradskog vijeća

gv1207Na sinoć održanoj 4. sjednici Gradskog vijeća Grada Iloka, nakon poduže rasprave, usvojeno je Izvješće o poslovanju Ilok Tona d.o.o. Vijećnici su u raspravi doznali kakvo je stanje na Radio Iloku, u kakvim teškim uvjetima se radi, te što bi Grad trebao učiniti ukoliko želi daljnji opstanak radija. Kako su sredstva Grada Iloka koja se izdvajaju za radio u proteklih nekoliko godina srezana za gotovo 50%, a gospodarska situacija u Gradu je takva da se poslovni subjekti sve manje oglašavaju, i unatoč svim odricanjima djelatnika, nastala je situacija u kojoj je bez konkretne pomoći Grada upitno do kada će radio moći poslovati. Vijećnici su se načelno dogovorili da je u interesu Grada opstanak radija, te će se pri donošenju novog proračuna svakako voditi računa o tome.

Od ostalih točaka dnevnog reda izdvajamo odluku o potpisivanju sporazuma o suradnji Grada Iloka i Grada Novigrada – Istra, odluku o raspisivanju natječaja za ravnatelja Gradske knjižnice i čitaonice, te odluku o imenovanju Povjerenstva za popise birača, koje su prihvaćene jednoglasno. A Gradsko vijeće je odlučilo i da se otvori prolaz od ulice dr. Franje Tuđmana do Dunavske, nad kojim Grad ima pravo korištenja, ali ga do sada nije koristio.

Zanimljiva je i odluka vijećnice HDZ-a Jasne Ivanek i vijećnice HDSSB-a Ana Marije Juroš Groznica koje su se odrekle svojih vijećničkih naknada u korist fonda za stipendiranje studenata Grada Iloka.

Napomenimo još i to da, iako je bio najavljen njegov dolazak tijekom sjednice, gradonačelnik Miroslav Janić ipak nije došao na sjednicu vijeća, te iz tog razloga nije održan aktualni sat na kojem vijećnici upućuju pitanja gradonačelniku.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Njemačka je dobila novog kancelara

Olaf Scholz je položio svečanu prisegu u Bundestagu nakon što je glasovima zastupnika svoje semafor koalicije izabran za novog njemačkog kancelara. Poslijepodne će u kancelarskom uredu od Angele Merkel preuzeti...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok