Iločki umjetnici u Beču

karacicIločki umjetnici Ankica i Ante Karačić, Ana Sladetić i Miran Šabić, te Maja Novaković, okupljeni u udrugu Dialog koja djeluje u okviru ateliera El – Kordy kroz dugogodišnju suradnju ostvarili su do sada više zajedničkih projekata i izložbi. Između ostalog, proteklog su petka sudjelovali sa svojim radovima na izložbi u Atelieru El – Kordy u Beču, koju je otvorila savjetnica za kulturu u veleposlanstvu RH u Austriji Ivana Karanušić. Dan nakon otvaranja izložbe počelo je oslikavanje 26 metara dugog pothodnika u Beču, na kojemu su također sudjelovali naši umjetnici, koji su na svoj desetometarski dio zida, između ostalog, naslikali i motiv Iloka.

 

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Varšava - skup populista bez zajedničkog nazivnika

U Varšavi su europski desni populisti razgovarali o boljoj suradnji. No stručnjaci su prilično skeptični po pitanju dugoročnog saveza. Marin Le Pen staje na stranu Poljske u pravnom sporu s...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok