Održano 4. kolo za kadete u sportskom ribolovu

ribolovciU organizaciji Zajednice športsko ribolovnih udruga Vukovar, jučer je na obalo-utvrdi Dunava u Šarengradu održano četvrto kolo lige za kadete u sportskom ribolovu u lovu ribe udicom na plovak. Domaćin natjecanja bilo je  ŠRD "Kečiga" Šarengrad, Bapska,  Mohovo. Kadeti ŠRD "Kečiga" Šarengrad Bapska, Mohovo su zabilježili izvrsne rezultate. U sektoru A Domagoj Groznica zauzeo je prvo mjesto, u sektoru B Ivan Čolak peto mjesto, a u sektoru C Danijel Adamčić prvo mjesto. U ekipnoj konkurenciji kadeti ŠRD "Kečiga" zauzeli su prvo mjesto, drugo mjesto zauzeo je ŠRD Karas iz Iloka, a treće ŠRU Dea sport iz Vukovara. Pobjednicima su uručene prigodne medalje kao i pehari.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Carina za CO2 na granicama EU-a: revolucija ili protekcionizam?

Europska unija žuri s uvođenjem mjera za zaštitu klime i uvodi carinu za ugljični dioksid na uvezenu robu. Je li to početak održivije svjetske trgovine ili čisti protekcionizam?

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok